Бруно Акрапович: Готови сме за финала, излизаме без страх

 

Готови сме за финала за Купата на България. Излизаме без никакъв страх. Целта ни е да покажем хубав футбол, да вкараме голове и отново да спечелим трофея. Това заяви старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович за финалния мач за Купата на България в сряда срещу ЦСКА София, в който воденият от него тим ще защитава Купата на страната, която спечели през миналата година. Наставникът добави, че единствения проблем пред състава е, че Дейвид Маленбана не успя да се възстанови от травмата, което получи пред време и въпреки, че тренира едва ли ще бъде на линия за предстоящия сблъсък.

"Предстоящият финал ще бъде по-различен, в сравнение с този от миналата година, когато наш съперник беше Ботев (Пловдив). Сега самочувствието ни е по-голямо, като носител на трофея.  Ще получим голяма подкрепа от нашите фенове отново е се надявам да ги зарадваме отново", каза още Бруно Акрапович  А  Той добави, че двата съперника заслужават да са финалисти.

"Всички знаем, че срещу ЦСКА-София ще бъде много трудно,  но ще дадем всичко от себе си, за да остане  Купата в Пловдив", каза още Бруно Акрапович.