"Всички наши футболисти трябва да бадът максиално концентрирани срещу Тотнъм, ако искаме да се представим добре и да постигнем успех. Това заяви старши треньорът на Локомотив Пловдив Бруно Акрапович по повод утрешния домакински мач на свои тим с английски отбор в турнира за Лига Европа.

"Надявам се, че моите момчета ще покажат най-доброто от себе си, а противникът, че ще бъде по-отпуснат. Искам момчетата ми да експлодират точно сега.адвам се, че момчетата показват това, което искаме ние. Много работихме, за да постигнем това качество. Слабостите, които видях в Тотнъм, ги виждам във всеки друг отбор. Футболът е интересен, защото винаги можеш да намериш слабост. Важното е как играчите ще използват това нещо. Казах на футболистите как трябва да влезем в мача, за да спечелим нещо", добави още наставникът на "черно-белите. Той определи като комплимент думите на мениджър на Тотнъм Жозе Моуриньо към Локомотив (Пд).

Играхме добър футбол през този сезон Успяхме да свалим напрежението от футболистите. Виждам позитивно напрежение в отбора. Трябва да работим умно. с Хари Кейн ще се занимават няколко футболисти", завърши Бруно Акрапович