18- годишна шофьорка  и 21- годишната й спътничка и са с контузии и охлузвания, след като автомобила, който младото момиче е управлявало, се е преобърнал в дере. За инцидента съобщиха от ОД МВР Пловдив.  Инцидентът е регистриран в 23 часа на 22 септември. При движение по общински път Пловдив – Войводиново, момичето с едва 7 месеца стаж зад волана, изгубило контрол над превозното средство, автомобилът излязъл от пътното платно и се преобърнал в крайпътното дере. Пробите за алкохол и наркотици са отчели отрицателен резултат. Катастрофата  е отработена по административен ред от екип на сектор "Пътна полиция" Пловдив.

 

Пътен инцидент, причина за който е неспазване на дистанция, е регистриран в обедните часове на 22 септември. 35- годишен мъж от гр. Хасково управлявал лек автомобил «Мерцедес» удря движещия се пред него лек автомобил със същата марка, чийто водач е 47- годишен пловдивчанин. С контузия след инцидента е диагностицирана с 35 годишна жена от Хасково, пътничка в първия автомобил. Алкохолните проби на водачите са отрицателни.
18- годишна водачка и 21- годишната и спътничка и са с контузии и охлузвания, след като автомобила, който младото момиче е управлявало, се е преобърнал в дере. Инцидентът е регистриран в 23 часа на 22 септември. При движение по общински път Пловдив – Войводиново, момичето с едва 7 месеца стаж зад волана, изгубило контрол над превозното средство, автомобилът излязъл от пътното платно и се преобърнал в крайпътното дере. Пробите за алкохол и наркотици са отчели отрицателен резултат. ПТП е отработено по административен ред от екип на сектор "Пътна полиция" Пловдив.