Народните представители от ПП ГЕРБ Пловдив област Здравко Димитров, Силвия Хубенова, Павел Гуджеров и Николай Петков, заедно с кандидата за кмет Христо Габеров и кмета на община Съединение Георги Руменов,  се срещнаха с жителите на село Царимир, за да чуят проблемите им. В импровизираната приемна в понеделник следобед дойдоха хора от различни възрасти, за да споделят тревогите си. Жителите на селото имаха възможност да зададат своите въпроси и съответно да получат отговор от първо лице.
„Водопроводът ни е страшно остарял, тръбите са ръждясали и се пукат често,  налага се ежедневно да си купуваме вода  за пиене от магазина, оплака се възрастно семейство пред депутатите.  Трябва да се направи нещо, пенсиите са ни ниски, а без вода не може.....
„Кажете за канализацията, в 21 век нямаме канализация, представяте ли си, правим ями като в миналите векове, сподели друг жител на селото. Толкова проекти се защитават, спешно трябва да се помисли за пречиствателна станция и канализация“.
В отговор на тези  въпроси кметът Георги Руменов отговори, че подмяната на старата водопроводна мрежа  и изграждането на канализация може да станат в следващия програмен период 2014-2020г.  Тъй като общините не разполагат със собствени средства, единственият начин за реализирането на този вид проекти е да се  кандидатства по европейски програми. Хората споделиха още, че южните гробища  в селото имат нужда от навес и малка сграда, на което Руменов отговори, че вече се работи за това и на пролет тези неща ще бъдат факт. 
На срещата с депутатите жителите на Царимир бяха зарадвани и с още една вест. Народният представител Здравко Димитров лично се ангажира да задвижи ремонта на една от най-окаяните улици в селото – Мадара. До края на седмицата ще бъде доставен чакъла и временно да се реши проблема  с преминаването по нея, обеща Димитров.