Три дни безплатни концерти на рок банди от три държави на Летния театър на Бунарджика

На 27, 28 и 29 май, Летният театър става средище на качествената и неподправена Рок музика

 

Този уикенд ще се случи поредното музикално събитие в Пловдив, включено в Културния календар на града за 2022 година. Традиционният "PolineROOOCK festival - 2022" се провежда всяка година без прекъсване и това негово издание е 15-то по ред.

В продължение на 3 дни - 27, 28 и 29 май, Летният театър на Бунарджика ще бъде средище на качествената и неподправена Рок музика. Участниците тази година са от три държави, в това число от Пловдив, София, Сърбия и Гърция!

В първия ден – 27 май, програмата набляга на по-твърдия звук с групите ZUUM, Roots of Disease, Sex Junkie i Decibel.

Втората вечер – 28 май е посветена на любителите на класическия хард и хеви стилове! Гости на сцената на театъра ще са The Big Deal  от Сърбия, George Gakis & Troublemakers и чудесните участници от тазгодишното издание на "България търси талант" - DeAdMaG!

Третата вечер – 29 май е посветена на феновете на танците и купона. Сценични домакини, които ще вдигнат настроението на MAX са групите Фабричен дефект, AntyStres, Madhouse Room, Blue Lemon!

Стартът на концертите всяка вечер е 19.00 часа, а финалът - малко преди 23.00 часа. Вратите на театъра отварят в 18.00 часа.

Входът е свободен, благодарение на финансовата подкрепа на Община Пловдив, както и на останалите спонсори на рок събитието!