На 10-ти на хълм $Бунарджика$ Пловдив ще се проведе третото издание на фестивала “С деца на тепе”. През месец юли организаторите от фондация “С деца на тепе” канят изложители, които да се включат в събитието, за да представят своите продукти и услуги, насочени към деца и подрастващи.
Целта на организаторите на събитието е популяризирането на град Пловдив и на всички структури в района, които допринасят за подобряване социалната среда за деца и подрастващи. Фестивалът е без комерсиална цел. Всеки изложител представя своите услуги чрез работилници и занимания за най-малките.
Той включва музикално-артистични изпълнения на живо, творчески и креативни работилници, зона за изложение; запознаване на децата с професиите и занаяти. Събитието е традиционно с вход свободен за посетители и се реализира с подкрепата на Община Пловдив и Район Централен – Община Пловдив.
Желаещите да се включат като изложител могат да се свържат с координаторите на program@sdecanatepe.com или на 0893 320 114 - Румяна Киризиева (координатор събитие).
Фондация “С деца на тепе” е неправителствена, нерелигиозна и неполитическа организация, основана в град Пловдив. Основната цел на фондацията е да развива умения и знания сред подрастващите, чрез забавни и полезни активности в рамките на събития, форуми и онлайн инициативи. Първото издание на фестивала се състоя на 1 юни 2018 г. в парк Бунарджика под формата на празник по случай Деня на детето.