Шансовете на двата отбора за реванша са 50:50. Това заяви старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич  за утрешното гостуване на водения от него тим на кипърския АПОЕЛ във втория мач помежду им в турнира за Лигата на конференциите. В първия двубой в София миналата седмица двата тима завършиха 0:0.

"Нямаме контузени футболисти в момента, всички се готвят на високи обороти. Много е важно как ще реагират младите ни играчи на атмосферата на стадиона, знаем, че ни очакват пълни трибуни. За нас ще бъде от голямо значение да издържим в първите 20 минути на мача", заяви наставникът на "канарчетата". Той добави, че Ботев е бил по-добър в първия мач и очаква това да вдъхне допълнително самочувствие на състезателите му. Според него атмосферата в съблекалнята е много добра.
"Ще се опитаме да играем с висока преса. Ако го направим това ще ни помогне в този мач", каза още Валентич. Той добави, че е извадил Антоан Бароан от групата, тъй като с поведението си нарушава влошава ситуацията в отбора.
"Той е талантлив футболист, но трябва да разбере, че не е по-голям от отбора", завърши специалистът.