29-ото издание на Италианския фестивал на красотата и прическата ще се проведе от 28 до 30 октомври 2022 г. в Палата №3 на Международен панаир Пловдив. Събитието официално ще открие г-н Роберто Санторели, президент на Confindustria Bulgaria -– Обединение на италианските фирми у нас. Церемонията ще се състои на 28 октомври 2022 г, петък, в 11:00 часа пред Палата №3. Форумът се организира от „Италиански фестивал на красотата“ ООД с подкрепата на Международен Панаир АД – Пловдив, Регионална занаятчийска камара – Пловдив и Международно сдружение на българските фризьори „Тилия“.

За своята 20-годишна история Международното изложение за фризьорство, козметика, грим, парфюмерия и мода се наложи като едно от най-престижните събития в България в тази област. То събира производители и търговци, световни асове – стилисти, колористи и гримьори, модни професионалисти и почитатели. Комбинира авангардно и традиционно, изисканост и достъпност, класа и стил в един истински фестивал на красотата с нейните съвременни проекции.

29-ото издание представя най-новите тенденции в прическите, техники за подстригване и нови революционни продукти. Богатата съпътстваща програма кореспондира с мисията на фестивала – да осигурява възможност за самоусъвършенстване на професионалистите в бранша. Тридневният фест е наситен с шоупрограми, ревюта, демонстрации, презентации, семинари, конкурси. (Програма в отделен файл)
Български и световни марки и компании ще представят оборудване, продукти и услуги за фризьорски, козметични, фитнес, СПА и уелнес центрове, както и стоки за масовия потребител. Неповторимата атмосфера на събитието стимулира създаването на успешни контакти и изграждането на професионални партньорства.

Фестивалът е изключително популярен и очакван от посетителите, които могат да се възползват от възможността за безплатен вход чрез онлайн регистрация на линк : https://www.fair.bg/.../italianski-festival-na-krasotata?fbclid=IwAR2uwJ7J4MPYCiKGR9-YG6UX3yFjUKajKbJg0v50M-_2iwjtAMtaCA2T-iY

29-ото издание на Италианския фестивал на красотата и прическата е част от поредицата изложения тази седмица в Панаира, посветени на темата за здравето и красотата. Утре официално ще бъдат открити „Медикус, Денто, Галения“ и „ТексТейлър Експо“.