Мюзикхолен театър Пловдив кани своите приятели, почитатели, любимата пловдивска публика и гостите на града на 19 ноември, неделя,  от 19:00 часа в ДК "Борис Христов", където със спектакъла "Отново заедно"  ще бъде честван 30-годишния юбилей на танцовия театър.

Специални гости на събитието ще са „Керана и космонавтите“, Антония Маркова, Илюзии Артисти ,,Валермо“ и квартет „Интро“. Водещи на възхителното шоу ще са Иванка Шекерова, Стефан Лозанов и Васил Караманлиев.

„В нашия юбилеен празник участват над 60 танцьори на различна възраст - от създаването на театъра ни досега! Освен танцьорите ни, участват още и нашите любимци и съратници Диан и Гергана Райчеви, както и дългогодишните ни приятели и колеги - актьорите Танчо Агушев и Павлин Шуманов. Косвено участват и всички онези, които нямаха възможност да се включат в това събитие, а също и всички други, които през годините са творили заедно с нас - режисьори, композитори, музиканти, хореографи, сценографи, дизайнери, осветители, актьори и танцьори! Очакваме ви! Благодарим  на любимата пловдивска публика за подкрепата през тези 30 години!“, разказа ръководителят, създател, хореограф и двигател на Мюзикхолен театър Пловдив – Николай Серафимов.  

Събитието се осъществява с подкрепата на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2023 година.

Мюзикхолен театър Пловдив съществува от 1993г и има зад гърба си многобройни участия в собствени и чужди спектакли. Номиниран е 5 пъти за Награда „Пловдив“, която спечелва през 2006г. И 2022г. Тази година получиха и “Награда ИКАР 2023” за спектакъла “Прераждане”.

Малките танцьори, участващи в Мюзикхолен театър са носители на престижни награди от танцови национални конкурси. В школата по съвременен танц се обучават деца от 4 до 20 годишни, има и група 25+, като се изучават различни стилове: Джаз, Шоуденс, Контемпорари, Хип хоп, народни танци и др.

Билети за спектакъла "Отново заедно" се продават в цялата мрежа на Ивентим, на каси и онлайн.