Поредицата „Успешните“ продължава с три гостувания през ноември, в които ще се срещнем с любими творци от света на литературата и киното. В следващите седмици на обичайното място – клуб „Фарго“ предстоят посещенията на Радослав Бимбалов, Стефан Командарев и на двойката Яна Титова и Алек Алексиев. Поредицата „Успешните“ ни среща с известни хора от сферата на спорта, културата и обществения живот, които в непринуден разговор споделят с пловдивчани своята визия за успеха, за кариерата, творчеството и други теми.

Срещата на 10 ноември е с писателя и рекламист Радослав Бимбалов, началото е в 19 часа. Той е предимно автор на разкази, като наскоро част от тях бяха събрани в сборника „Млък“. Наскоро излезе и вторият му роман „Екзстазис“, след първия му опит в този жанр преди около две десетилетия – „Аз, маниака“. Бимбалов е роден в Пловдив, като кариерата му започва от „Канал Ком“ и като съосновател на знаменития дует „Замунда Банана Бенд“.

Седмица по-късно във Фарго пристига режисьорът Стефан Командарев. Един от най-успешните български режисьори, той е автор на култовия „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде“. След него дойдоха и драмите „Съдилището“, „Посоки“ и „В кръг“. Най-новият му филм „Уроците на Блага“ вече спечели престижни награди, с голям успех и няколко награди на големия фестивал в Карлови Вари, сред които и голямата за най-добър филм „Кристален глобус“. Филмът ще бъде и българското предложение за наградите на американската филмова академия „Оскар“. Разговорът със Стефан Командарев ще бъде на 17 ноември в 18:15 часа .

На 25 ноември е последната ноемврийска среща с актьорското дуо Яна Титова и Алек Алексиев. Двамата са участвали в множество филми като актьори, но се занимават и с различни проекти. В следващите седмици се очаква на екран да излезе новият филм на Яна Титова „Диада“, спечелил голямата награда на фестивала „Златна Роза“, съвместно с „Уроците на Блага“. Самата тя е родена и завършила в Пловдив, като тук се е занимавала с музика. Освен актьорските участия в кино и театър, Алек Алексиев се занимава и с продуциране на различни проекти, но е по-известен с телевизионните си и кино участия, след които незабравимата му роля във „Възвишение“.

Проектът „Успешните“ се осъществява с подкрепата на община Пловдив и е част от културния календар на града за 2023 година.