Кметицата на район "Западен" Тани Стойчева дава лош пример, нарушавайки надербите. Това сигнализира пловдивчанинът Георги Пешев. Ето какво информира той:

"Нова велоалея по Пещерско, а къде ще паркира новата кметица на Западен? Уважаеми медии, от известно време ме тормози един въпрос. Позволено ли е всичко на новата кметица на „Западен и къде е нейния морал? Първото нещо, с което и дойде на кметския пост беше да парадира с висок морал, да призовава хората за спазване на правилата за движение и да сигнализира органите на реда да глобяват наред. Много хубаво и похвално ще кажете. И, както често става в България се случва, много хубаво, ама не е вярно! Още от ден първи г-жа Кметицата започна да паркира служебната си кола на бул.”Пещерско шосе” срещу Пълмед, където е забранено и много хора са били глобявани. Викам си - може да е инцидентно, може да се е наложило, все пак там живее. Да, ама не! Всеки ден, вечер и целите уикенди колата си е там. През това време тя най-лицемерно качва постове във Фейсбук, с което поучава жителите на квартала да спазват правилата и сигнализира на органите да глобяват. Така десетки, да не кажа стотици жители на квартала отнасят глоби, но г-жа Кметицата е над закона, тя е закона. В същото време цяла година г-жа Кметицата пускаше пост след пост във Фейсбук, как е пълно безобразие да се прави временен паркинг на пространството пред „Пълмед”. Сега я разбирам, защо й е да има паркинг, след като тя си паркира постоянно в нарушение и никой нищо не й казва? Чашата на търпението ми преля когато видях, че иска да прави велоалея на бул. „Пещерско шосе”, недалеч от там, където паркира. Та искам публично да й задам въпроса, как ще паркираш г-жо кмет, ако реализираш тази безумна идея, която на практика е неосъществима? Е, аз имам отговора - върху велоалеята, защото вие сте над закона. И накрая още нещо морално. Служебните коли са, за да се ползват по служба. Във вашата кола е поставено детско столче, което вече я прави личен автомобил. Досега не бях виждал служебни коли на кметове да имат детски столчета. Все пак ние плащаме горивото. Но извинявам се, забравих, че вие сте над Закона!
Георги Пешев."

Той пусна снимка и на паркираната слуежебна бяла "Тойта" на Тони Стойчева.

"Да наистана паркирам в нарушение и ще си платя глобата, когато ме санкционират. Ад живея там и няма паркоместа. Вместо да ме нападат гражданите нека да си замислат защо предишната администрация не е направила нищо за изграждането на паркинги", коментира Тони Стойчева.