Община Пловдив не възразява ЦСКА-София да използва обновения стадион на "Ботев" като резервен за мачовете си в европейските клубни турнири. Зя  от ръководството на "жълто-черния" клуб, който тренира и играе на Колежа. От управата на "канарчетата" публикуваха и документа.

Община Пловдив е собственик на модерния спортен комплекс и има право да се разпорежда с него. От ЦСКА-София са прибегнали до този вариант, след като започна реконструкцията на клубния стадион "Българска армия" в столицата. Началниците  на Ботев (Пд) обаче изразиха разочарованието си, че не са потърсени по тази въпрос. Ето тяхното обръщение към "жълто-черните" привърженици:

"Уважаеми ботевисти,

Във връзка с информацията, че община Пловдив разрешава на ЦСКА да използва стадион „Христо Ботев" като алтернативен вариант за европейските клубни турнири, искаме да изразим своята позиция.
Разочаровани и изненадани сме, че никой не потърси нас за мнение по този казус. Въпреки че подкрепяме българското участие в Европа, вярваме в откритата комуникация и диалога, който в този случай липсваше".